Priser på badeværelser – tand for tand

Et badeværelses pris kan deles op. Mureren skal have en timeløn. VVS-manden en timeløn. Måske skal du også have en kloakmester ud, han skal også have en timeløn. Disse 3 ligger højest sandsynligt over 600 kr. i timen. Billigere får du dem ikke. Men inden du kommer så langt, skal du have nogle fliser, møbler og måske endda en hel gips væg.

Udgiftsposterne er mange, når du vil have badeværelse. Det bliver her gjort nemt, enkel og endda sjovt og inspirerende.

Som en forsmag, en lille appetitvækker, kan vi sige, at du nok skal af med omkring 79.995 kr. Det er meget præcis, tænker du måske. Og vi siger da heller ikke den pris for sjov. Her er nemlig et nyt koncept, hvor dit prisen er fastlagt fra start. Prisen på badeværelset kan du læse meget mere om på Badmodul.dk, det er nemlig personerne bag konceptet.

Fliser

De kan være pokkers dyre. Oftest er det de store, flotte klinker som er dyrest. Men hvis du vil en anden stilart end de sædvanlige sorte, for eksempelvis marmor fliser, så er det de små fliser, der er dyrest.

Hvor mange du skal have, kan du godt regne ud.

Men overvej lige noget inden. For mange vælger at have klinkerne på væggen også. Det gør, at badeværelset er mere simpelt og enkelt. En simpel stil har mange i deres badeværelse.

Mål op. Tæl din kvadrat meter. Overvej om du også skal have en ekstra væg. Tæl den med i kvadrat meterne, så er du på den sikre side. Når det er gjort, ved du hvor mange fliser du skal have, og hvad prisen ca. ender på. Det vil ikke være usandsynligt, at du kommer 400 kr. pr m2.

Møbler

Badmøbler tæller ikke mange ting. For du kan vel heller ikke have brug for så meget. Rummet er jo lille.

  • Håndvask
  • Opbevaring
  • Hylder
  • Bruseren

… en ting, du skal overveje, hvad angår hylder. Snak med din murermester. Spørg indtil hvad det ville koste, hvis du fik indbygget hylderne. På den måde skjuler du det. Rummet bliver mere åben og der er ikke for mange ting, der ”stikker ud”. og det er en god ting. For det er sådanne møbler, der står i vejen og gør ondt, når d slår hovedet ind i dem.

Køb ikke et stort, eksklusivt bruserhoved uden, at du ved i har nok vand til det. Det kan lyde underligt, men mange hjem har ikke fart nok på vandet. Hvis ikke du har det, bliver det en dårlig fornøjelse.

Det var alt. Nu kan du bedre planlægge, hvad et billigt badeværelse koster. For at komme videre i din proces, klik da på linket. Bliv sendt ind på Badmodul.dk’s hjemmeside, de har en masse interessant at fortælle og vise.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *