Huskeliste når du vil have en billig ejendomsmægler

Det kan være en sand fornøjelse at sælge hus. Og så kan det være rigtigt øv. Sidste mulighed sker for de fleste. Det troede du måske ikke? Sådan er det. Statistikken bliver dog også skudt i vejret efter krisen. Og så er der boligerne i udkants Danmark, der slet ikke bliver solgt. 

Så må det hele er misvisende.

Men hvad er det, der gør at vi får en god oplevelse med et hussalg?

Tænker vi kun på pengene? Eller vil vi bare væk hurtigst muligt, fordi du har fået nyt job, og ikke har råd til 2 lån?

De fleste siger prisen. I dag gennemgår vi derfor nogle metoder, til når du gerne vil spare penge, så du kan tjene flere penge på dit hjem.

Saml alle dine udgifter 1 sted

Kvaliteten vil falde, det skal du vide. Det er også logisk. For når du kun vælger én virksomhed, til at stå for det hele, så er det begrænset om de har ekspertviden.

Det er nemlig viden, der sælger dit hjem. De skal kende mulighederne, markedet og køberne. Hvis dit hus placerer sig lidt væk fra byen og indretningen er utraditionel, så kan de almindelig, men store ejendomsmæglere måske ikke hjælpe.

Prisen vil altså falde, når du samler alt ét sted. Kvaliteten vil dog også.

Tænk langsigtet, ikke kortsigtet

Hvis dit hus, er af en vis type, enten pga. placering, pris eller andet, så skal du ikke vælge det billigste tilbud fra ejendomsmægleren. Det kan blive det dyreste.

For hvad hvis, dit hus først bliver solgt om 16 mdr., hvordan vil det så se ud?

Du skal tænke de langsigtede udgifter med også. Det er her, der kan gemme sig nogle overraskelser, som de færreste husker på. Værre er, de fleste bare betaler uden videre. De glemmer helt, at det er lidt forrykt.

Brug en upcoming star

De store, men bestemt også små ejendomsmæglere bruger i dag trainees. I stor grad faktisk. Det er interessant, både for markedet og for dig.

Du vil kunne spare penge, hvis du bruger en trainee. Om han er dårligere? Ja, det er han nok. Så på sigt, kan det blive dyrt. Men det hele handler jo om salg, og hvis du tror, at din unge trainee kan sælge dit hjem, så kan han da det!

Med disse 3 tips, kan du hvert fald spare et 5-ciferet beløb. Så hvis du vil spare penge på salg af din bolig og gerne vil tjene penge, inden markedet igen eksploderer, skal du slå til snart.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *